Thursday, November 17, 2011

Arme airsoft

Armele airsoft cu funcţionare manuală (spring sau cu arc) sunt arme care trebuie armate manual la fiecare tragere. Acest lucru se realizează prin tragerea manşonului în spate în cazul pistoalelor, sau a unui bolt la puştile de asalt. Sunt mai ieftine decât cele electrice sau pe bază de gaz şi au o fiabilitate destul de ridicată.Pentru incepatori is cele mai recomandate iar pretul este relativ mic.
Pistoalele airsoft cu sistem blow-back (cu recul) oferă o senzaţie apropiată de cea a mânuirii armelor reale deoarece, la fiecare tragere, manşonul se retrage în spate încărcând următoarea bilă pe ţeavă. La aceste replici trăgaciul este mult mai sensibil decât la cele fără blow-back.
 Pistoalele airsoft fără sistem blow-back (fără recul) au manşonul fix şi oferă o experienţă realistă jucătorului datorită rapidităţii cu care pot fi mânuite şi întreţinute.
 Funcţionarea armelor airsoft electrice seamănă cu cea a replicilor cu funcţionare manuală, pe baza unui arc. La decomprimarea arcului acesta pune în mişcare un piston în interiorul unui cilindru creând aer comprimat. Datorită motorului electric care pune componentele interne în mişcare, aceste replici pot trage pe foc automat. Sunt fiabile şi permit efectuarea de upgrade-uri.
VIDEO PISTOL CO2 BLOWBACK
 VIDEO PISTOL CO2 NO BLOWBACK
VIDEO ARMA ELECTRICA


 








No comments:

Post a Comment